Testtartás elemzés a komplex rehabilitációért

Tanfolyam részletei:

Oktató: Pajk Melitta

Ár: 24.000 Ft

(Az ár tartalmazza a jegyzetet és a magyar nyelvű igazolást, online képzés esetén pedig az oktatási csomag kiküldését is.)

Időpont:
Budapest 2024.01.21
Budapest 2024.04.14
Budapest 2024.06.22


Leírás:
A tartásunk sok mindent elárul testünk egészségi állapotáról. A főbb ízületek helyzete, a csontok deviációja, egymáshoz való viszonya, a lágyrészek tónusa számos degeneratív és akut ártalomra, sérülésre utalhat.
Tanfolyamunk célja, hogy a hallgatók meglássák az elváltozásokat, azok kialakulásának okait, illetve lehetséges további károsodások elkerülésének lehetőségeit. Célunk egy átfogó, komplex, holisztikus látásmód átadása, melyek segítik a hallgatókat a pontosabb mozgásszervi diagnózis felállításában.

Az egy napos tanfolyam a testtartás elemzés alkalmazásának megértésére jött létre. Az elméleti + gyakorlati oktatás során ismertetjük:

  • az anatómia alapjait
  • a normál testtartást:  felismerésének, elemzésének elméleti és gyakorlati alkalmazása
  • a helytelen testtartást:  felismerésének, elemzésének elméleti és gyakorlati alkalmazása
  • a testtartás elemzéshez szükséges projekciós pontokat

Ha az ONLINE tanfolyamunkat választod:

Az ONLINE tanfolyam során egy csomag kerül összeállításra és kiküldésre, mely tartalmazza az alábbiakat:

  • Oktatási jegyzetet
  • E-learning elérési útmutatót az oktatási anyaghoz (a tananyag videó formájában lesz elérhető megnyitástól számított 4 hétig, ám azon időn belül többször újranézhető)

Mindezen felül biztosítunk számodra:

  • Online vizsgalehetőséget
  • Sikeres elvégzés esetén magyar nyelvű igazolást
  • Lehetőséget személyes konzultációra (3 óra időtartamú, előre egyeztetett időpontban)

Kinek ajánljuk?
Továbbképzésünk során a testtartás elemzéshez nélkülözhetetlen ismereteket vesszük át. Így szeretettel várjuk egészségügyi szakemberek (pl.: gyógytornászok, ápolók,védőnők), sport szakemberek (pl.: edzők, testnevelő tanárok), rehabilitációs trénerek és a rehabilitációs témakörben jártas szakemberek jelentkezését, akik nem biztosak tudásukban, szeretnék komplexebb módon látni az emberi testet és tartásunkat. Természetesen szívesen látjuk előképzettség nélküli hallgatók jelentkezését is, akik érdeklődnek a téma iránt.

Online jelentkezés

Foglalj képzés időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.